Topic Employee benefits (2024)

Topic Employee benefits (2)

  • Overzicht
  • Nieuws
  • Blog
  • Achtergrond
  • Cases
  • Persberichten
  • Video
  • Partners
  • Experts

    Actueel

    • Achtergrond

      Topic Employee benefits (3)

      Zo laat je iedereen z’n eigen device kiezen – overzichtelijk en zonder al te veel kosten: een stappenplan voor een CYOD-strategie

      Laat je medewerkers zelf kiezen met wat voor soort devices ze werken dan worden ze gelukkiger én productiever en zijn ze over het algemeen meer tevreden over de organisatie waar ze werken . Maar hoe zet je een Choose Your Own Device-strategie op? Hans van der Linden, marketing manager bij Pro Warehouse en Steven van der Keur, manager engineering leggen uit hoe dit concept bij hen werkt.

      18 september 2023Employee benefits

    • Achtergrond

      Topic Employee benefits (4)

      Roundtable employee engagement: 'Het helpt echt om wat dieper te gaan'

      Organisaties geven veel geld uit aan interventies om de betrokkenheid onder medewerkers te verhogen. Maar uit onderzoek blijkt dat dit zich niet uitbetaald. Hoe kan dat? Over die vraag boog een divers gezelschap CHRO’s zich tijdens een roundtable op de summit Leadership in HR.Neurowetenschapper en ondernemer Marcia Goddard leidde de roundtable over employee engagement. “Ik ben zelf heel enthousiast over dit onderwerp en ik hoop vandaag te leren wat niet effectief is”, trapte ze af.

      31 mei 2023Employee benefits

    • Achtergrond

      Topic Employee benefits (5)

      Optimaal beeldschermwerken, zó geleerd

      In de industrie, de bouw en andere sectoren waar veel zwaar werk voorkomt, zijn instructies voor gezond en veilig werken volstrekt vanzelfsprekend. Bij beeldschermwerk is dit veel minder het geval. Terwijl dit in de westerse wereld de meest voorkomende risicofactor is voor arbeidsgerelateerde klachten. De vernieuwde e-learning beeldschermwerk van Arbo Unie helpt die klachten voorkomen.

      14 maart 2023Employee benefits

    • Achtergrond

      Topic Employee benefits (6)

      8 tips voor een succesvolle employee journey

      Blije medewerkers blijven bij je en zorgen voor blije klanten. Alle reden voor organisaties om te investeren in de ideale employee experience. Daarom hier tips en voorbeelden voor de drie fases van de employee journey.

      17 januari 2023Employee benefits

    • Achtergrond

      Topic Employee benefits (7)

      De Happiness Manager voor blije medewerkers

      Veel HR-professionals (en bedrijven) kampen met een personeelstekort. Het aantrekken en aannemen van nieuw talent staat daarom hoog op de prioriteitenlijst. Maar naast dat het vullen van vacatures wenselijk is, blijkt het behoud van personeel nog veel belangrijker. Eén manier om dat te doen is te werken aan de medewerkersbetrokkenheid. Tijdens het maken van de klantcase met online retailer Plein.nl en Dyflexis, een online personeelsplanning software, stuitte Visma Nmbrs op een waardevolle en bijzondere manier om hier invulling aan te geven, namelijk de rol van Sarinah Pietryga, als Happiness Manager bij Plein.nl

      13 januari 2023Employee benefits

    • Blog

      Topic Employee benefits (8)

      Pensioen in transitie: 6 aandachtspunten

      Als het wetvoorstel Wet toekomst pensioen wordt goedgekeurd, moet er de komende jaren heel wat werk verzet worden. Overgaan van het oude op het nieuwe stelsel gaat namelijk niet over één nacht ijs. En om maar in de metafoor te blijven: het wordt een Elfstedentocht die al met al gaat duren tot 2037. Het is dus belangrijk dat u nu al nadenkt over de keuzes die u moet maken en een stevige basis neerlegt voor de overgang naar het nieuwe stelsel.

      4 augustus 2022 Michel van der ZwanEmployee benefits

    • Blog

      Topic Employee benefits (9)

      De wet toekomst pensioenen: de belangrijkste punten en implicaties op een rij.

      Het beste pensioenstelsel van de wereld bestaat niet meer. Of beter gezegd: misschien bestaat het nog wel, maar het is onhoudbaar en niet meer toekomstbestding. Wat is het euvel? De samenleving verandert, rente daalt en er worden meer mensen oud (vergrijzing). Dit maakt dat het huidige pensioenstelsel kwetsbaar is en met de tijd mee dient te veranderen om deze kwetsbaarheden op te lossen. Kortom een nieuw pensioenstelsel is onvermijdelijk. In de afgelopen jaren is het Pensioenakkoord tot stand gekomen waaruit het wetsvoorstel Wet Toekomst Pensioenen is voortgevloeid. Het wetsvoorstel Wet Toekomst Pensioenen is begin dit jaar ingediend bij de Tweede Kamer om te behandelen. Wat zijn de belangrijkste punten en implicaties van het wetsvoorstel Wet Toekomst Pensioenen?

      6 juli 2022 Michel van der ZwanEmployee benefits

    • Blog

      Topic Employee benefits (10)

      Vijf lessen uit het onderzoek ‘employee experience in Nederland 2022’

      In 2021 was werkend Nederland in de ban van de effecten van de COVID-19-maatregelen. Toen concludeerden we vanuit ons medewerkerbelevingsonderzoek dat de pandemie een positieve impact had op de werkbeleving door toenemende aandacht voor het individu en het welzijn van medewerkers. Kunnen we dit in 2022 vasthouden? Op basis van de uitkomsten van het Integron Employee experience-onderzoek 2022 zeggen we voluit: ja! De resultaten zijn nog steeds van een hoog niveau. Wel zien we nieuwe thema’s en aandachtspunten naar voren komen.

      12 mei 2022Guido van BuulEmployee benefits

    • Nieuws

      Topic Employee benefits (11)

      Uurloongrenzen Lage-inkomensvoordeel 2022

      Voor werknemers die gemiddeld minimaal 100% en maximaal 125% van het wettelijk minimumloon verdienen, kunnen werkgevers het lage-inkomensvoordeel (LIV) krijgen.

      21 maart 2022EquivalenceEmployee benefits

    • Blog

      Topic Employee benefits (12)

      De 4 fasen van de employee journey

      De customer journey kennen we allemaal. Wat dat betreft valt er nog veel te leren van de marketeers. Kijk op dezelfde manier naar je medewerkers als een organisatie naar haar klanten: de employee journey in 4 fasen.

      30 september 2021Bea AarnoutseEmployee benefits

    • pagina1 / 15
    • volgende ›
    • laatste »
    Topic Employee benefits (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Pres. Lawanda Wiegand

    Last Updated:

    Views: 5465

    Rating: 4 / 5 (71 voted)

    Reviews: 86% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Pres. Lawanda Wiegand

    Birthday: 1993-01-10

    Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

    Phone: +6806610432415

    Job: Dynamic Manufacturing Assistant

    Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

    Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.